Logo da.boatexistence.com

Er man o krig relateret til sekretariatet?

Indholdsfortegnelse:

Er man o krig relateret til sekretariatet?
Er man o krig relateret til sekretariatet?

Video: Er man o krig relateret til sekretariatet?

Video: Er man o krig relateret til sekretariatet?
Video: Вся правда о Куликовской Битве 2024, April
Anonim

Den store Man O' War døde i 1947 af et tilsyneladende hjerteanfald. Efterkommer af den berømte Bold Ruler og ud af Somethingroyal, Secretariat blev folet en dag efter Man O' Wars fødselsdagsjubilæum Hans racerkarriere varede kun 16 måneder, men den standard, han satte i den periode, har været uovertruffen siden.

Er Man O'War relateret til Seabiscuit?

Seabiscuit, som også var relateret til Man O'War gennem sin søn, Hard Tack, var faldet i unåde hos sine ejere, en doven, underpræstende tre-årig- gammel, der blev pantsat til hesteejer Charles Howard for kun $8.000 i 1936. … Og dette hestevæddeløb havde alle de ingredienser, der skabte en fantastisk historie. "

Er krigsadmiral og sekretariat relateret?

Sekretariatet er ikke en direkte efterkommer af krigsadmiral; dog er de fjernt beslægtet med en væddeløbshest kaldet Fair Play. Krigsadmirals bedstefar på hans faderlige linje var Fair Play, og sekretariatets tip-tip-oldefar på hans faderlige side var Fair Play.

Var sekretariatet relateret til Seabiscuit?

Er Seabiscuit relateret til sekretariatet? Selvom de var to af de største væddeløbsheste nogensinde, er Secretariat ikke en direkte efterkommer af Seabiscuit. De to er dog fjernt beslægtede.

Hvem var den eneste hest, der slog Man O War?

Den passende navngivne Upset (4), redet af Willie Knapp, afholder Man o' War, med Johnny Loftus oppe, for at vinde Sanford Memorial i Saratoga, N. Y. It var det eneste nederlag i 21 løb for Man o' War, som hurtigt blev en legende.

Anbefalede: