Logo da.boatexistence.com

Hvorfor falder strømmen?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor falder strømmen?
Hvorfor falder strømmen?

Video: Hvorfor falder strømmen?

Video: Hvorfor falder strømmen?
Video: Почему во время шторма отключается электричество? 2024, April
Anonim

Rising AIM-stjernen ITM Power falder, efterhånden som salget af coronavirus bliver ramt. Aktierne i en af AIMs største stigende stjerner, ITM Power (ITM:AIM), faldt 10,6 % til 320p på trods af, at firmaet rapporterede et rekordstort efterslæb og flere kontraktsejre.

Hvorfor falder ITM Power-aktierne?

Hvorfor ITM Power-aktien faldt

På trods af de skridt, der er taget, kom omsætningen for regnskabsåret 2021 på blot 5,1 mio. GBP. Det er faktisk et 6 % fald i forhold til sidste år. Det er dog værd at bemærke, at omsætningen i 2020 blev oppustet af tilskud, der ikke blev modtaget i 2021. Driftstabet var på 26,7 mio. GBP.

Er ITM Power overvurderet?

Nogle analytikere vil måske hævde, at ITM Power er overvurderet, givet at det har en markedsværdi på 2,05 milliarder pund. … ITM Power-aktierne er steget 18 % i løbet af de seneste to dage og handles til 434,80p, hvilket er steget fra tirsdagens lukkekurs på 368,4p.

Er ITM Power rentabel?

Kvalitetsindtjening: ITM er i øjeblikket urentabel. Voksende overskudsmargin: ITM er i øjeblikket urentabel.

Hvad laver ITM Power?

ITM Power Plc designer og fremstiller produkter, der genererer brintgas, baseret på Proton Exchange Membrane (PEM) teknologi. Denne teknologi bruger kun elektricitet (vedvarende) og postevand til at generere brintgas på stedet og har et produktudbud, der kan skaleres til 100MW+ i størrelse.

Anbefalede: