Logo da.boatexistence.com

Blev fødselaren filmet på en rigtig skole?

Indholdsfortegnelse:

Blev fødselaren filmet på en rigtig skole?
Blev fødselaren filmet på en rigtig skole?

Video: Blev fødselaren filmet på en rigtig skole?

Video: Blev fødselaren filmet på en rigtig skole?
Video: Den nye pige - En film om mobning 2024, April
Anonim

DET var guldstjerner over alt, da komediestjernen Martin Freeman tog tilbage til den Coventry-skole, han byggede til sit hjem i optagelserne til Nativity! Martin og filmbesætningen og -holdet brugte seks uger på at filme i Holbrooks på Holy Family Catholic Primary School i skolernes sommerferie sidste år.

Hvilken skole blev fødselaren filmet på?

her… Fødsel! blev optaget på stedet i Coventry, Warwickshire og Los Angeles, og lokale filmgængere vil være i stand til at se Bablake School, Coundon, East Avenue, Stoke Park, Lower Ladyes Hill, Kenilworth, Ricoh Arena, Spon Street og endda nyhedsredaktionen på Coventry Telegraph.

Hvilken rigtig skole var i fødselaren?

Først brugt som hovedlokationen for den originale film fra 2009, Holy Family RC Primary School i Keresley er fortsat med at optræde i efterfølgende installationer og er blevet kendt for lokalbefolkningen som St. Bernadette's i det virkelige liv.

Hvor meget af Nativity er improviseret?

Som nævnt før, er Nativity fuldstændig improviseret, hvilket langt hen ad vejen forklarer nogle af de mere off beat-øjeblikke. Isitt havde over hundrede-og-tyve timers optagelser til at forme sin fortælling med, og der er nogle ægte øjeblikke af komedie-guld uden for manchetten.

Rejste de faktisk til Hollywood i fødselaren?

Når Mr. Maddens og børnene løber i Hollywood Studios, kan man se, at de faktisk er på lokation i Hollywood, som scene for fiktivt medicinsk drama, Grays Anatomy, kan ses. Omkring 120 timers optagelser blev optaget i løbet af de seks ugers optagelser.

Anbefalede: