Logo da.boatexistence.com

Hvordan mødtes Shane og Hannah?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan mødtes Shane og Hannah?
Hvordan mødtes Shane og Hannah?

Video: Hvordan mødtes Shane og Hannah?

Video: Hvordan mødtes Shane og Hannah?
Video: How We Met: The REAL Story (plus secret videos from the night we met) / Squirmy and Grubs 2024, April
Anonim

Shane og Hannah mødtes online, efter at hun så en dokumentar om ham og sendte ham en e-mail, hvor de præsenterede sig selv. De to slog hurtigt til og mødtes personligt for første gang i maj 2016.

Hvordan mødtes Shane burcaw og Hannah Aylward?

Parret mødtes første gang over internettet i 2016. Hun startede opsøget efter at have set en minidokumentar af Rainn Wilson på Burcaw. Derfra lærte Aylward mere om sin kommende mand, hans bestsellerbøger, hans vlog og generelle syn på livet.

Hvor længe har Hannah og Shane været sammen?

Vi er Shane Burcaw og Hannah Aylward. Vi har datet i over fire år, og vi er forlovet med at blive gift! Sammen driver vi YouTube-kanalen Squirmy and Grubs, som er en livsstilsvlog om vores forhold.

Hvorfor sidder Shane i kørestol?

Shane har spinal muskelatrofi, en genetisk lidelse, der forårsager muskelsvaghed og -svind på grund af tab af motoriske neuroner, som styrer musklerne. Siden han var 2, har Shane siddet i kørestol.

Hvad skete der Shane burcaw?

Ved 9 måneder, mens hans jævnaldrende begyndte at kravle, sad Baby Shane tilfreds, hvor end han var blevet ploppet. Han fik den ødelæggende diagnose spinal muskelatrofi eller SMA, en form for muskeldystrofi, der får muskler til at forværres.

Anbefalede: