Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder rocinante på spansk?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder rocinante på spansk?
Hvad betyder rocinante på spansk?

Video: Hvad betyder rocinante på spansk?

Video: Hvad betyder rocinante på spansk?
Video: Don Quixote by Cervantes (Summary & Analysis) 2024, Marts
Anonim

Én betydning er "før" eller "tidligere". En anden er "foran". Som suffiks er -ante på spansk adverbial; rocinante henviser til at fungere som, eller være, en rocín … Rocinantes navn betegner altså hans ændring i status fra førhens "gamle nag" til den "forreste" hest.

Hvad betyder Rocinante i Don Quixote?

Rocinante er navnet på Don Quixote de la Manchas magre og klodsede hest, i den universelt roste roman Don Quixote af Miguel de Cervantes Saavedra, udgivet i 1605, med en anden del i 1615.

Hvad hed Don Quixotes hest?

Rocinante, fiktiv karakter, den udsultede hest, som Don Quixote betegner sin ædle hest i den klassiske roman Don Quixote (1605, 1615) af Miguel de Cervantes.

Hvorfor kalder Quixote sin hest Rocinante?

Han overvejer navnet i fire dage, inden han slår sig ned på Rocinante for den gamle og ret syge hest. Don Quixote vælger et navn, der betyder "rangeret før alle andre heste", hvilket viser, at Don Quixote mener, at denne hest er i stand til store eventyr.

Hvad hed Sancho Panzas æsel?

Dapple var et fiktivt æsel skabt af forfatteren Miguel de Cervantes. Han var transportformen for Sancho Panza, Don Quixotes væbner. Bogen Don Quixote, der oprindeligt blev udgivet i to bind, i 1605 og 1615, præsenteres norm alt som ét langt bind i moderne tid.

Anbefalede: