Logo da.boatexistence.com

Kan lysinstallation koste?

Indholdsfortegnelse:

Kan lysinstallation koste?
Kan lysinstallation koste?

Video: Kan lysinstallation koste?

Video: Kan lysinstallation koste?
Video: Секретная функция обычного ножа! Таких полезных советов еще никто не видел! 2024, April
Anonim

Forvent at betale mellem $100 til $480 pr. armatur, eller $360 i gennemsnit, når du har installeret forsænket belysning af en professionel. Til gennemsnitsprisen løber projektet omkring 2.160 USD for seks inventar.

Hvor meget koster det at installere 6 dåselys?

$700 – $1, 650 i alt for at installere 6 dåselys. Den gennemsnitlige pris for at installere forsænket belysning er $125 til $300 pr. downlight i et eksisterende loft. LED forsænket belysning koster $10 mere pr. grydelys at installere. Prisen for at installere 6 dåselamper i et køkken er $700 til $1.650.

Hvor meget koster det for en elektriker at installere indbygget belysning?

Omkostningerne for en elektriker at installere LED-lys med forsænket dåse eller canless vil generelt være mellem $200 og $250 pr. armatur. Professionelle opkræver med en sats på $85 til $105 i timen, og hver installation tager cirka 2 til 2,5 timer.

Hvor meget koster lys at installere?

Hvor meget koster det at installere en lysarmatur? Installation af de fleste armaturer varierer fra $75-$125 Omkostningerne vil blive påvirket af den valgte type armatur og tilstanden af dine ledninger. Din elektriker vil vurdere placeringen af dit armatur og give dig et nøjagtigt overslag over omkostningerne.

Har du brug for en elektriker til at installere indbygget belysning?

Ja, du skal (sic) hyre en autoriseret elektriker til at installere forsænkede lamper i et loft. Ja, en person med god viden og erfaring inden for el-arbejde er i stand til at udføre arbejdet.

Anbefalede: