Logo da.boatexistence.com

Hvad er et godt testresultat for internethastighed?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et godt testresultat for internethastighed?
Hvad er et godt testresultat for internethastighed?

Video: Hvad er et godt testresultat for internethastighed?

Video: Hvad er et godt testresultat for internethastighed?
Video: Benny Jamz, Gilli, Kesi - Ibiza ft. B.O.C 2024, April
Anonim

1-5 Mbps til at tjekke e-mail og surfe på nettet. 15-25 Mbps til streaming af HD-video. 40-100 Mbps til at streame 4K-video og spille onlinespil. 200+ Mbps til at streame 4K-video, spille onlinespil og downloade store filer.

Hvad er en god downloadhastighed og uploadhastighed?

Mens de fleste brugere er tilfredse med 25 Mbps download, bør superbrugere og streamere overveje meget højere hastigheder. Enhver internetforbindelse over 25 Mbps er en god internethastighed. FCC definerer i øjeblikket en "bredbånds" internetforbindelse som en, der giver mindst 25 Mbps for downloadhastighed og 3 Mbps for upload

Hvad er en god downloadhastighed?

En god internethastighed er ved eller over 25 Mbps. … Hurtige internethastigheder, dem i 100+ Mbps-området, er ofte bedre, især hvis du vil have din internetplan til at understøtte flere enheder og brugere på én gang.

Hvad er en god gennemsnitlig internethastighed?

En god downloadhastighed er mindst 25 Mbps, og en god uploadhastighed er mindst 3 Mbps. Nogle mennesker kan slippe af sted med færre Mbps, og andre har brug for mere - men det er en god internethastighed for de fleste.

Hvad er et dårligt hastighedstestresultat?

Bredbåndshastighedsresultater er typisk opdelt i forskellige tal, der repræsenterer upload- og downloadhastighed og forsinkelse eller latens. … Ping (eller latens bør ikke overstige 150 ms eller 300 ms for en rundtur) Jitter bør forblive under 30 ms Pakketab skal være mindre end 1%

Anbefalede: