Logo da.boatexistence.com

Kunne claire trevor synge?

Indholdsfortegnelse:

Kunne claire trevor synge?
Kunne claire trevor synge?

Video: Kunne claire trevor synge?

Video: Kunne claire trevor synge?
Video: WHAT ARE PEOPLE WEARING IN PARIS ( Paris Street Style!) | Episode 12 Part 2 2024, April
Anonim

I dag smiler Trevor og husker tilbage på costar Bogarts kloge, at hun skulle have sunget "Mean to Me" i stedet for. I sine tidligere film havde hun altid læbesynkroniseret til en professionel sangerestemme, men i Key Largo fik instruktøren, John Huston, hende til at synge sangen selv og uden fordel af genhør.

Hvad skete der, Claire Trevor?

Den 8. april 2000 døde Trevor på et hospital i Newport Beach, Californien. For sit bidrag til filmindustrien har hun en stjerne på Hollywood Walk of Fame på 6933 Hollywood Boulevard.

Hvor mange film lavede Claire Trevor med John Wayne?

Tidligt var en hyppig filmdame af John Wayne den begavede og alsidige skuespillerinde, Claire Trevor, med hvem han lavede tre film, "Stagecoach", "Allegheny Uprising,” og “Mørk kommando.”

Hvor blev filmen Stagecoach optaget?

Stagecoach blev optaget i Utah og Arizonas Monument Valley, som fungerede som en hyppig kulisse for Fords efterfølgende film.

Hvor mange diligencfilm er der?

John Fords beslutning om at filme dele af Stagecoach på stedet i Monument Valley, Utah og Arizona, lancerede en arv, der omfattede ni film-fem med den førende mand John Wayne-og skabelsen af den mest ikoniske filmlocation i vestlig biografhistorie.

Anbefalede: