Logo da.boatexistence.com

Hvem er ragnar i det sidste rige?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er ragnar i det sidste rige?
Hvem er ragnar i det sidste rige?

Video: Hvem er ragnar i det sidste rige?

Video: Hvem er ragnar i det sidste rige?
Video: Are Vikings And The Last Kingdom Series Connected? 2024, Marts
Anonim

In The Last Kingdom Ragnar spilles af Tobias Santelmann, og han kommer Uhtred til hjælp, når han har brug for støtte. Hans far er jarl Ragnar, som adopterede Uhtred. Med dette i tankerne er de to karakterer forskellige med kun deres navn til fælles, hvilket betyder 'kriger eller dom' på nordisk.

Hvem er Ragnar Ragnarsson?

Ragnar Ragnarsson (849-892) var en dansk vikingegeneral og søn af jarl Ragnar. Han var en af cheferne for den store hedenske hær og deltog i kampagner i Irland og England fra 860'erne til 890'erne.

Er Ragnar Lothbrok nævnt i det sidste rige?

Efter at have set hele TLK-serien (flere gange), tog jeg endelig springet til Bernard Cornwells bogserie. Som med de fleste tv-tilpasninger ændres eller fjernes karakterer helt. I showet ser vi Ubba og Guthrum, men i bøgerne er det Ubba og IVAR.

Er Ragnar og Uhtred brødre?

Uhtreds danske bror Ragnar den Yngre er modig, loyal og retfærdig og vil komme Uhtred til hjælp, når der er mest brug for ham, på trods af at han kæmper med sin brors varige loyalitet over for Alfred og Saksisk sag.

Var Ragnar Ragnarsson en rigtig person?

I serien var Ragnar Ragnarsson søn af jarl Ragnar den frygtløse (Peter Gantzler), men han er ikke baseret på en rigtig person Ragnar Lothbrok er en karakter i History Channel-serien Vikings, og han er inspireret af den rigtige Ragnar Lothbrok, eller Lodbrok, som nævnes i oldnordisk poesi og islandske sagaer.

Anbefalede: