Logo da.boatexistence.com

Hvem fødselssten er diamant?

Indholdsfortegnelse:

Hvem fødselssten er diamant?
Hvem fødselssten er diamant?

Video: Hvem fødselssten er diamant?

Video: Hvem fødselssten er diamant?
Video: April Birthstone - DIAMOND! Learn the Crystal Healing Benefits of your Birthstone! 2024, April
Anonim

Diamanten er den traditionelle fødselssten fra april og har væsentlig betydning for dem, der er født i den måned, menes at give brugeren bedre forhold og en stigning i indre styrke. At bære diamanter foregives at give andre fordele såsom balance, klarhed og overflod.

Hvad betyder fødselsstensdiamanten?

april – Diamant

Fødselsstenen fra april, ud over at være et symbol på evig kærlighed, blev engang troet, at diamanten bringer mod På sanskrit er diamanten kaldes vajra, som også betyder lyn; i hinduistisk mytologi var vajra Indras, gudernes konges våben.

Hvilken fødselssten er den blå diamant?

Mens den klassiske hvide diamant oftest ses, kan diamanter udvindes i mange farver; gul og brun er de mest almindelige. Den sjældneste og mest værdsatte farvede diamant er den strålende blå diamant. April-fødselsstenen, diamanten er på grund af sin glans og ild blevet symbolet på kærlighed.

Er diamant den bedste fødselssten?

I 1912 blev listen over fødselssten standardiseret, hvilket officielt gjorde diamanter til den fremtrædende April-fødselssten. Diamanter anses for at være det bedste valg for købere af fødselssten i april. Diamanter tilbyder utrolig skønhed og glans.

Hvad er den sjældneste fødselssten?

Det er overflødigt at sige, at hvis du er født i februar, skulle du føle dig ret speciel. Februar-børn har den sjældneste fødselssten af alle. Diamond (april) er den sjældneste fødselssten i i alt seks stater, mens topas (november) er den sjældneste fødselssten i Montana, Wyoming og Rhode Island.

Anbefalede: