Logo da.boatexistence.com

Var fugazi straight edge?

Indholdsfortegnelse:

Var fugazi straight edge?
Var fugazi straight edge?

Video: Var fugazi straight edge?

Video: Var fugazi straight edge?
Video: Fugazi - Waiting Room 2024, April
Anonim

Med deres sang "Straight Edge" blev de synonyme med en punk subkultur, der undlod at bruge stoffer, alkohol og tobak. … Ikke alt for ulig Clash, PIL eller Gang of Four et par år tidligere, omfavnede Fugazi reggae, dub, funk, art rock og post-punk og blev et forbillede for legioner.

Er Bad Brains lige kant?

I modsætning til andre hardcore-pionerer, Germs eller Black Flag, holdt Bad Brains også deres musik melodisk og positiv, hvilket er det, der gør dem til en så afgørende gruppe. … Den straight edge-bevægelse i punken, som er imod druk, stoffer og sex, kan spore sine rødder tilbage til Bad Brains' positive hardcore.

Hvem startede straight edge?

Udtrykket straight edge blev overtaget fra sangen "Straight Edge" fra 1981 af hardcore punkbandet Minor ThreatStraight edge opstod midt i begyndelsen af 1980'ernes hardcore punkscene. Siden da er en bred vifte af overbevisninger og ideer blevet forbundet med bevægelsen, herunder vegetarisme og dyrerettigheder.

Betyder Fugazi falsk?

Fugazi er et slangord, der refererer til noget, der er falsk eller beskadiget, der ikke kan repareres. Det kan referere til: Fugazi, et post-hardcore punkband fra Washington, D. C.

Er Fugazi et dårligt ord?

Ordet fugazi har to hovedbetydninger. På den ene side kan fugazi betyde falsk, i hvilket tilfælde det bruges til at henvise til noget uægte. På den anden side bruges det til at henvise til en rodet situation, som er blevet hurtigt forværret.

Anbefalede: