Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er fantasien bedst?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er fantasien bedst?
Hvorfor er fantasien bedst?

Video: Hvorfor er fantasien bedst?

Video: Hvorfor er fantasien bedst?
Video: Hvordan føles det at have samleje for første gang? 2024, April
Anonim

I 1950'erne blev Fantasia godkendt af undervisere for dens popularisering af klassisk musik I 1960'erne blev billedet et fokus for modkulturen på grund af dets drømmeagtige, fortolkende karakter. Den blev betragtet som en "hovedfilm" sammen med Alice i Eventyrland (1951), en af Disneys andre fiaskoer i den originale udgivelse.

Hvad er specielt ved Fantasia?

DET ER DISNEYS LÆNGSTE ANIMEREDE FUNKTION . For sin generelle udgivelse og tidligere restaureringer blev Fantasia skåret ned for at reducere dens køretid, men på to timer og seks minutter, er filmen stadig det længste animerede indslag, studiet nogensinde har lavet.

Hvilken Fantasia er bedst?

Musical Magic: The Sequences of Fantasia, rangeret

  • 7 Toccata En Fuge.
  • 6 Rite of Spring.
  • 5 Pastoral Symphony.
  • 4 Nøddeknækkeren Suite.
  • 3 Timernes dans.
  • 2 nat på Bald Mountain/Ave Maria.
  • 1 The Sorcerer's Apprentice.

Er Fantasia værd at se?

Bortset fra det og det mulige behov for at modernisere animationsteknikkerne, er der virkelig ikke meget forkert med Fantasia. Det er stadig en af de mest essentielle og vigtige film, Disney nogensinde har produceret, og det er et vidnesbyrd om historiefortællernes og animatorernes vision om, at filmen stadig er fuldstændig fortryllende i dag.

Var Fantasia 2000 et flop?

Fantasia var Disneys første flop, og det ramte ham hårdt. … Fantasia 2000 får verdenspremiere i aften i Royal Albert Hall i London. En missionær for alt mellembryn, håbede W alt Disney at vende masserne til klassisk musik ved at gifte Mozart og Stravinsky med Mickey Mouse.

Anbefalede: