Logo da.boatexistence.com

Kan du fiske i Peace Valley Park?

Indholdsfortegnelse:

Kan du fiske i Peace Valley Park?
Kan du fiske i Peace Valley Park?

Video: Kan du fiske i Peace Valley Park?

Video: Kan du fiske i Peace Valley Park?
Video: Elvis Presley "Peace In The Valley" on The Ed Sullivan Show 2024, Kan
Anonim

Peace Valley Park, Doylestown Et godt sted at kroge en fisk er Peace Valley Park. Nyd det smukke landskab, mens du venter på at fange din trofæfisk. Lake Galena er fyldt med bas, sandart, havkat, blågælle og karper Du opfordres til at medbringe din egen kano eller kajak.

Kan du fiske ved Galena-søen?

Den kan prale af noget af det bedste fiskeri i området, med en overflod af små og stormundede bas, sandart, blågælle, kanalmaller, aborre og tigermuskie Søen er primært fjederfodret og har et overløb i den ene ende, hvilket skaber et smukt 40 fods vandfald kaldet Thunder Bay Falls.

Hvor kan jeg fiske efter ørreder i Bucks County PA?

The Pennsylvania Fish and Boat Commission har flere Bucks County-vandløb med ørred hvert forår, herunder Unami Creek, East Branch Perkiomen Creek, Neshaminy Creek, Cooks Creek og Hollow RunBækørred, havørred og regnbueørred er udsat, selvom arter og udsætningsdatoer varierer efter vandløb.

Kan du svømme i Peace Valley Park?

En asf alteret sti på 10,5 km omkranser søen med adgangspunkter ved flere parkeringsområder. For det meste plan, er det en fantastisk familiecykelsti, og den er også populær blandt vandrere og klapvogne. … Husk: Svømning er ikke tilladt i Lake Galena.

Er der badeværelser i Peace Valley Park?

Vand og toiletter er tilgængelige. Masser af parkering ved Naturcenteret. PEACE VALLEY NATURE CENTER 170 Chapman Road, Doylestown, PA 18901 For spørgsmål, ring venligst på 215.345. 7860.

Anbefalede: