Logo da.boatexistence.com

Vil carla være med i sæson 4?

Indholdsfortegnelse:

Vil carla være med i sæson 4?
Vil carla være med i sæson 4?

Video: Vil carla være med i sæson 4?

Video: Vil carla være med i sæson 4?
Video: Carlas vilde cykelstyrt - FAKE eller ÆGTE? | Skyldig vlog | Ultra 2024, April
Anonim

Carlas karakter forlod serien for at gå på en ny skole et unavngivet sted, så hun kommer ikke tilbage i sæson fire.

Vil Carla og Lu være med i sæson 4?

Desværre vil Carla (Ester Expósito), Lu (Danna Paola), Polo (Álvaro Rico), Nadia (Mina El Hammani) og Valerio (Jorge López) ikke optræde i det kommende sæson, men der er en række nye karakterer på vej til at skabe endnu mere drama – hvor er det spændende!

Optræder Carla i Elitesæson 4?

Hovedkaraktererne dukkede ikke op i sæson 4 Carla, som er Polo's ekskæreste og også fanget i en kærlighedstrekant, dukkede ikke op i sæson 4 Efter at karakteren forlod skolen og går til et unavngivet sted. Carla styrer fansens hjerter med sin egen skønhed og karakter.

Hvor er Carla i Elitesæson 4?

Carla - Ester Expósito

Heldigvis fik fans den afslutning, de havde brug for angående Carlas romantik med Samuel i afsnit 4 af Elite: Short Stories. Samuel gjorde sit absolut bedste for at få Carla til at blive i Spain, men i sidste ende besluttede hun sig for at lade sit livs kærlighed bag sig.

Er Clara i elitesæson 4?

Karakteren Lucrecia, som spilles af Danna Paola, vender heller ikke tilbage. Andre skuespillere som Ester Expósito og Jorge López, der spiller rollerne som henholdsvis Carla Rosón Caleruega og Valerio Montesinos Rojas, vil heller ikke vende tilbage til Elite-sæson 4.

Anbefalede: