Logo da.boatexistence.com

Hvordan sletter jeg monika på steam?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan sletter jeg monika på steam?
Hvordan sletter jeg monika på steam?

Video: Hvordan sletter jeg monika på steam?

Video: Hvordan sletter jeg monika på steam?
Video: The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary 2024, Kan
Anonim

ikon i deres Steam-bibliotek. Hold derefter markøren over indstillingen Administrer, og vælg Gennemse lokale filer, og åbn mappen Tegn. Den eneste fil under denne mappe bør være Monika. Slet Monikas fil, eller træk den til papirkurven.

Kan du slette Monika?

For at slette Monikas karakterfil skal du gå ud til skrivebordet i spillet og derefter gå til Filer. I det rum finder du mappen Tegn, og derinde vil du se Monikas. chr fil. Du kan ikke åbne den denne gang, men hvis du trykker på X på Switch, Y på Xbox og Triangle på PlayStation, har du mulighed for at slette den.

Hvordan sletter jeg Monika på pc?

Vælg Afslut for at gå til skrivebordet, der er i spillet. Vælg Filer i venstre side. Vælg Monikas karakterfil. Tryk på den korrekte knap på din konsols controller for at slette hende.

Kan du slette Monika fra starten?

Spilleren er nu fri til at slette Monikas karakter ved at få adgang til spillets filer (eller tillade Monika at fortsætte med at tale i en evighed, selvom hun til sidst vil løbe tør for linjer og gentage gamle).

Hvornår kan jeg slette Monika?

Slet Monikas fil direkte før du genåbner spillet Værd at bemærke, at sletteknapperne for hvert system er X-knappen på Nintendo Switch, Triangle-knappen på Playstation og Y knappen på Xbox. Spillere vil vide, at det virkede, når de starter spillet op igen og ser, at Monika ikke længere er der.

Anbefalede: