Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er muni-obligationer skattefritaget?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er muni-obligationer skattefritaget?
Hvorfor er muni-obligationer skattefritaget?

Video: Hvorfor er muni-obligationer skattefritaget?

Video: Hvorfor er muni-obligationer skattefritaget?
Video: The Tax Benefits of Municipal Bonds 2024, Kan
Anonim

Den stærkeste økonomiske begrundelse for skattefritagelsen af kommunale obligationer er, at den opfordrer statslige og lokale myndigheder til at investere i infrastrukturprojekter, der skaber fordele for ikke-residenter.

Hvorfor er det, at kommunale obligationer ikke beskattes på føder alt niveau, men er skattepligtige på tværs af statsgrænser?

Hvorfor er det, at kommunale obligationer ikke beskattes på føder alt niveau, men er skattepligtige på tværs af statsgrænser? … Renter på kommunale obligationer er norm alt fritaget for indkomstskat på føder alt niveau. Fordi renterne på kommunale obligationer er lavere end de private obligationsrenter.

Hvordan beskattes muni-obligationer?

Indkomst fra investering i kommunale obligationer er generelt fritaget for føderale og statslige skatter for indbyggere i den udstedende stat. Mens renteindtægten er skattefri, er enhver udloddet kapitalgevinst skattepligtig til investoren.

Er kommunale obligationer altid skattefritaget?

Selvom kommunale obligationer betaler renter, der generelt er fritaget for føderale og statslige indkomstskatter, er det ikke altid fri for alle skatter. Vi identificerer nogle af de skatter, der kan gælde, hvis du køber kommunale obligationer, og de næste skridt, du måske vil overveje.

Kan du tabe penge i kommunale obligationer?

Bundlinjen. Hvis du investerer for indkomst, vil enten kommunale obligationer eller pengemarkedsforeninger betale dig renter. Du skal bare vide, at obligationer kan miste værdi, og pengemarkedsfonde vil højst sandsynligt ikke. Bemærk også, at da kommunale obligationer er indkomstskattefri, tjener du faktisk mere, end renten ville indikere …

Anbefalede: