Logo da.boatexistence.com

Hvilke michelin-dæk er kørt flad?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke michelin-dæk er kørt flad?
Hvilke michelin-dæk er kørt flad?

Video: Hvilke michelin-dæk er kørt flad?

Video: Hvilke michelin-dæk er kørt flad?
Video: See what Michelin uses instead of air in its Uptis tires 2024, Kan
Anonim

MICHELIN® Zero Pressure (ZP)-dæk giver run-flat-teknologi, der giver dig mulighed for at køre op til 50 miles med 50 mph med et fladt dæk.

Hvordan kan du se, om Michelin-dæk er kørt flad?

Michelin producerer en række modeller, der kan komme som et Run Flat-dæk. Michelin angiver, at en bestemt model er et Run Flat-dæk ved at trykke ZP på dækkets sidevæg For at finde ud af, om de dæk, der i øjeblikket er monteret på dit køretøj, er Run Flat-dæk, skal du kontrollere, om dette symbol vises på sidevæggen.

Er Michelin as 3 a run flat?

Pilot Sport A/S 3 + RUN FLAT er Michelins ultimative Ultra High Performance sommer-/helårsdæk med det højeste niveau af ydeevne og vejgreb under alle køreforhold. A/S 3+ inkorporerede Michelins Helio+ Compound-teknologi, der forbedrede dens bremseevne på våde overflader og endda på let sne.

Hvor gode er Michelin run flat-dæk?

Populære Michelin Run Flat-dæk

Som et højtydende dæk præsterer det fremragende under våde og tørre forhold og giver et højt niveau af komfort. Sammenlignet med Pilot Sport A/S 3 har dette dæk 28 procent bedre snetrækkraft.

Kører Michelin Pilot-dæk flade?

Pilot Sport PS2 ZP (Zero Pressure) er Michelins Max Performance Summer Run- flat dæk udviklet til udvalgte performance sedans og sportsvogne.

Anbefalede: