Logo da.boatexistence.com

Hvad er en pose i spar?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en pose i spar?
Hvad er en pose i spar?

Video: Hvad er en pose i spar?

Video: Hvad er en pose i spar?
Video: Hvad er den perfekte mandekrop? 2024, Juli
Anonim

Hvad er en pose i sparspillet? Ethvert trick, du vinder ud over dit samlede holdbud, tælles som en kuffert. Hver taske giver 1 ekstra point til din score. Men hvis du samler 10 kufferter, mister du 100 point, og dit kuffertantal nulstilles.

Hvad er en bag-pen alty i spar?

Disse enkelte punkter omtales som "poser". Hvis et hold samler 10 poser på tværs af hænder, trækkes en straf på 100 point fra deres score. Denne straf kan slås fra i praksis og deltage i spil (se Valgmuligheder for spar husregler nedenfor). Hvis et hold ikke opnår deres bud, ændres deres score ikke.

Hvad er en 5-sækkes straf i spar?

Vinderen modtager hele præmiepuljen. Hvis der er to eller flere spillere med samme score, deles kortene ud igen til endnu en runde. Et vellykket nul-bud giver 50 point og et mislykket bud -50 point. Et blindt bud kan ikke afgives. Bagstraffen på fem poser er lig med -50 point

Hvad er en sandsæk i spar?

Hvis en spiller/hold tog flere tricks, end de bød, scores der et enkelt point for hvert overtrick, kaldet et "overtrick", "bag" eller "sandbag" ( et bud på 5 tricks med 6 tricks taget resulterer i en score på 51 point).

Hvad er reglerne for spar?

I spar byder alle fire spillere et antal stik Hvert hold lægger de to partneres bud sammen, og totalen er antallet af stik, som holdet skal prøve at vinde for at få en positiv score. Budgivningen begynder med spilleren til venstre for dealeren og fortsætter med uret rundt om bordet.

Anbefalede: