Logo da.boatexistence.com

Er forudsorteret førsteklasses post videresendt?

Indholdsfortegnelse:

Er forudsorteret førsteklasses post videresendt?
Er forudsorteret førsteklasses post videresendt?

Video: Er forudsorteret førsteklasses post videresendt?

Video: Er forudsorteret førsteklasses post videresendt?
Video: THE LATER ME;RMAID 2024, Kan
Anonim

Preresorted First Class er et postkontorbegreb, der definerer den serviceklasse og porto, der kræves for en bestemt forsendelse. … USPS videresender (forudsat at modtageren har indgivet en adresseændring til USPS) eller returnerer en post, som ikke kan leveres til den person, den er adresseret til.

Er forudsorteret post videresendt?

Non-First Class Mail - dette inkluderer elementer såsom forudsorteret standardpost, massepost og non-profit post. Mail mærket med ændringsservice efterspurgt - ikke kun er disse stykker ikke videresendt, men de returneres heller ikke. I stedet bliver de kasseret, og afsenderen får at vide om din adresseændringsordre.

Hvilken slags mail videresendes ikke?

Standard Mail A (cirkulærer, bøger, kataloger og reklamepost) videresendes ikke, medmindre afsenderen anmoder om det. Standardpost B (pakker, der vejer 16 ounce eller mere) videresendes lok alt i 12 måneder uden beregning. Du betaler forsendelsesomkostninger, hvis du flytter uden for lokalområdet.

Hvad er forskellen mellem første klasse og præsort?

De primære forskelle mellem First Class og Standard-post er pris, leveringshastighed og muligheder for videresendelse af post og returneret post med forældede adresser. Forudbestemt førsteklasses post er stadig mindre end prisen på et almindeligt frimærke. Prisen kan variere på grund af typen af forsendelse.

Er forudsorteret standardpost førsteklasses?

Forudbestemt første klasse

Standard leveringstid er det samme som førsteklasses post. For at modtage den lavere portotakst skal adresserne grupperes efter postnummer og være NCOA opdateret og CASS-certificeret.

Anbefalede: