Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal man bruge en bestemmer?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man bruge en bestemmer?
Hvornår skal man bruge en bestemmer?

Video: Hvornår skal man bruge en bestemmer?

Video: Hvornår skal man bruge en bestemmer?
Video: MORTEN BESTEMMER MIN MAD FOR EN DAG 2024, Kan
Anonim

Determinanter er påkrævet med entalsnavneord For at tale om et entalsnavneord generelt, brug en ubestemt artikel (a eller en). For generelt at tale om et substantiv i flertal, skal du ikke bruge en bestemmer. Hvis du vil tale specifikt om et entalsnavneord, skal du bruge en bestemt artikel, demonstrativt pronomen, besiddende pronomen eller kvantifier.

Hvornår skal jeg bruge en determinator?

Determinanter er påkrævet med entalsnavneord. For generelt at tale om et entalsnavneord, brug en ubestemt artikel (a eller en). For generelt at tale om et substantiv i flertal, skal du ikke bruge en bestemmer. Hvis du vil tale specifikt om et entalsnavneord, skal du bruge en bestemt artikel, demonstrativt pronomen, besiddende pronomen eller kvantifier.

Hvad bruges en determinator til?

Determinanter og kvantificerere er ord, vi bruger foran navneord. Vi bruger bestemmere til at identificere ting (denne bog, min søster), og vi bruger kvantificerere til at sige, hvor meget eller hvor mange (nogle personer, mange problemer).

Hvad er de 4 typer bestemmere?

Der er fire typer bestemmende ord på det engelske sprog. Disse typer er kendt som artikler, demonstratives, possessives og quantifiers. Lad os se på et par eksempler på hver anden type.

Hvad betyder bestemmende brug i grammatik?

I grammatik er en determinator et ord, der bruges i begyndelsen af en navneordsgruppe for at angive, for eksempel, hvilken ting du henviser til, eller om du henviser til til én eller flere ting. Almindelige engelske bestemmere er 'a, ' 'the, ' 'nogle, ' 'this, ' og 'hver.

Anbefalede: