Logo da.boatexistence.com

Hvordan udtaler man concocter?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan udtaler man concocter?
Hvordan udtaler man concocter?

Video: Hvordan udtaler man concocter?

Video: Hvordan udtaler man concocter?
Video: Hvordan man udtaler Aperol 2024, Kan
Anonim

Fonetisk stavning af concocter

  1. con-coc-ter.
  2. con-coc-ter. Richard Detsch.
  3. con-cocter. Marco Bosch.

Hvordan udtaler man conodoguinet?

Conodoguinet Creek On the West Shore (udtales Con-a-duh-win-it) Navnet har lokal viden eller betyder "kan jeg gå i det?" men det er faktisk indianer for "en lang vej med mange bøjninger. "

Hvad er en korrekt udtale?

Udtale er den måde, hvorpå et ord eller et sprog tales Dette kan referere til almindeligt aft alte sekvenser af lyde, der bruges til at tale et givet ord eller sprog i et bestemt dialekt ("korrekt udtale") eller blot måden en bestemt person taler et ord eller sprog på.

Hvordan udtaler man det vietnamesiske navn stavet Nguyen?

Sydvietnamesere har en tendens til at klippe nogle af deres lyde, så Nguyen ville blive udt alt noget som " Win" eller "Wen." Nordvietnamesere ville beholde det og give en udtale mere som "N'Win" eller "Nuh'Win", alt sammen gjort så godt du kan i én stavelse.

Hvordan udtaler man pho?

Den generelt accepterede måde at sige "pho" på er " fuh. "Selvom den mest almindelige måde at udtale pho på i Vietnam er "fuh" (som f.eks. "duh"), nogle regioner udtaler det mere som "fjende", og andre strækker ordet ud i to stavelser, ifølge Diane Cu, medskaber af bloggen White on Rice Couple, via Chowhound.

Anbefalede: