Logo da.boatexistence.com

Er hamtramck sikker 2020?

Indholdsfortegnelse:

Er hamtramck sikker 2020?
Er hamtramck sikker 2020?

Video: Er hamtramck sikker 2020?

Video: Er hamtramck sikker 2020?
Video: America’s Muslim Majority City! And Muslim life, Hamtramck,MI | Reel #14 |Canada & USA |World's Reel 2024, Juli
Anonim

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Hamtramck er 1 ud af 36. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Hamtramck ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Michigan har Hamtramck en kriminalitetsrate, der er højere end 89 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Hamtramck sikkert?

Hamtramck er i den 9. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 91 % af byerne er sikrere, og 9 % af byerne er farligere. Denne analyse gælder kun for Hamtramcks egentlige grænser. Se tabellen over nærliggende steder nedenfor for nærliggende byer. Kriminalitetsraten i Hamtramck er 67,32 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår.

Er Hamtramck MI et godt sted at bo?

Det har et meget sikkert fællesskab. Det er den mest forskelligartede by, du vil se i staten Michigan og sandsynligvis USA. De ting, jeg godt kan lide ved vores by Hamtramck, er, at der er en masse kulturelle forskelligheder i religion og politisk overbevisning.

Hvad er den farligste by i Canada 2020?

Ifølge en Macleans artikel fra 2020 går den højeste kriminalitetsrate i Canada faktisk til North Battleford, Saskatchewan med en CSI på 385 over Thompsons score på 366.

Hvad er den farligste by i BC?

I en rapport om Canadas 20 farligste byer udgivet i denne uge af Maclean's magazine, er Quesnel kåret som den farligste by i B. C. og den tredje farligste by i Canada, baseret på dens overordnede Crime Severity Index.

Anbefalede: