Logo da.boatexistence.com

Hvor blev ireren filmet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev ireren filmet?
Hvor blev ireren filmet?

Video: Hvor blev ireren filmet?

Video: Hvor blev ireren filmet?
Video: Ирина Азер#Самая загадочная блондинка СССР#Irina Azer#The most beautiful blonde of the USSR 2024, Kan
Anonim

Principal fotografering begyndte i september 2017 i New York City og Mineola- og Williston Park-sektionerne på Long Island og blev afsluttet i marts 2018. Scener blev filmet med et tilpasset tre-kamera rig til at hjælpe med at lette de omfattende afældende digitale effekter, der fik De Niro, Pacino og Pesci til at fremstå yngre.

Hvor var The Irishman-filmlokationerne?

I stedet begyndte optagelserne den 18. september 2017 i New York City og i Mineola- og Williston Park-sektionerne på Long Island, og blev afsluttet den 5. marts 2018, for i alt 108 dage. Yderligere scener blev filmet i Hudson Valley i Salisbury Mills og Suffern, blandt andre steder, herunder Paterson, New Jersey.

Hvor var huset i The Irishman?

Huset er 83 Smith Avenue, White Plains Det har været en kort rejse i den virkelige verden – det er ikke langt fra det sted, der blev brugt som Franks hjem. Frank er tilbage i tiden for at fuldføre køreturen til 'Detroit' og deltage i brylluppet af Bill Bufalinos datter, optaget i St John the Baptist Church, 670 Yonkers Avenue, Yonkers.

Hvor i NYC blev The Irishman filmet?

STATEN ISLAND, N. Y. -- Nu hvor Netflix-originalfilmen "The Irishman" er blevet udgivet, kunne Colandrea-familien i Dongan Hills ikke være mere begejstret, da deres Brooklyn spisested, Colandrea's New Corner Restaurant, var rammen om mange scener i filmen, optaget i 2017.

Hvor blev The Irishman optaget i NJ?

Filmen - med et ensemble af Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel og Bobby Cannavale i hovedrollen - blev delvist filmet i Paterson Newark indfødte Pesci, en mangeårig husejer i Lavallette, opnåede en nominering for bedste mandlige birolle for filmen.

Anbefalede: