Logo da.boatexistence.com

Hvor er de vestlige ghats placeret?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er de vestlige ghats placeret?
Hvor er de vestlige ghats placeret?

Video: Hvor er de vestlige ghats placeret?

Video: Hvor er de vestlige ghats placeret?
Video: Золотая орда и Римская церковь. Католическая колонизация. 2024, Kan
Anonim

De vestlige Ghats strækker sig fra Satpura-området i nord, strækker sig fra Gujarat til Tamil Nadu. Den krydser sydpå gennem staterne Maharashtra, Goa, Karnataka og Kerala.

Hvilke stater er i Western Ghats?

The Western Ghats er et af de otte hotspots for biologisk mangfoldighed i verden og er spredt over seks stater- Gujarat, Maharashtra, Goa, Karnataka, Tamil Nadu og Kerala. Skovene i de vestlige Ghats er vandtårnene på halvøen Indien.

Hvor er de vestlige og østlige Ghats placeret?

De vestlige og østlige Ghats er beliggende i halvøen Plateau-regionen De vestlige Ghats markerer den vestlige kant af Deccan-plateauet og ligger parallelt med den vestlige kyst. De østlige Ghats markerer den østlige kant af Deccan-plateauet. De strækker sig fra Mahanadi-dalen til Nilgiri-bakkerne i syd.

Hvilke er Western Ghats?

De vestlige Ghats, også kaldet Sahyadri, er en nord-syd-kæde af bjerge eller bakker, der markerer den vestlige kant af Deccan-plateauregionen.

Hvad er Western Ghats berømte for?

Bjergkæden, der løber langs den indiske halvøs vestkyst fra Tamil Nadu gennem Kerala, Karnataka og Goa til Maharashtra, er kendt som Western Ghats og er kendt for dens majestætiske skønhedDet er også blandt de otte bedste hotspots for biodiversitet i verden.

Anbefalede: