Logo da.boatexistence.com

Hvor stor er ærefrygt aldermaston?

Indholdsfortegnelse:

Hvor stor er ærefrygt aldermaston?
Hvor stor er ærefrygt aldermaston?

Video: Hvor stor er ærefrygt aldermaston?

Video: Hvor stor er ærefrygt aldermaston?
Video: Keeping the peace: A history of AWE 2024, Kan
Anonim

AWE Aldermaston dækker et sted på ca. 750 acres. Aldermaston var engang en krigsflyveplads, i dag et center for ekspertise, der huser avancerede forsknings-, design- og produktionsfaciliteter.

Hvad laver de hos AWE Aldermaston?

The Atomic Weapons Establishment (AWE) er et Det Forenede Kongeriges Forsvarsministeriums forskningsfacilitet, der er ansvarlig for design, fremstilling og support af sprænghoveder til Storbritanniens atomvåben … Den første Aldermaston March blev udtænkt af Direct Action Committee og fandt sted i 1958.

Ejes AWE af MOD?

AWE plc er blevet et ikke-afdelingsmæssigt offentligt organ, 100% ejet af Forsvarsministeriet. Som annonceret i november sidste år, i dag, er AWE plc, virksomheden, der driver Atomic Weapons Establishments (AWE), blevet et ikke-departementelt offentligt organ, der er ejet 100 % af Forsvarsministeriet (MOD).

Hvad laver de hos AWE?

Vores rolle i at holde nationen sikker er at fremstille, vedligeholde og udvikle sprænghovederne til Trident, Storbritanniens ultimative afskrækkelsesmiddel, og bruge vores unikke færdigheder og ekspertise til at støtte nuklear trussel reduktion.

Hvem ejer AWE Aldermaston?

AWE ML ejes af Lockheed Martin, Serco og Jacobs Engineering. Jacobs sluttede sig til konsortiet i 2008 og overtog den andel, som tidligere var ejet af British Nuclear Fuels.

Anbefalede: