Logo da.boatexistence.com

Hvad er flatiron building?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er flatiron building?
Hvad er flatiron building?

Video: Hvad er flatiron building?

Video: Hvad er flatiron building?
Video: Why New York Disgraced One Time Square (The Building Behind the Billboards) 2024, Juli
Anonim

The Flatiron Building, oprindeligt Fuller Building, er en trekantet 22-etagers, 285 fod høj, landemærket bygning med stålramme, beliggende på 175 Fifth Avenue i det eponyme Flatiron District-kvarter i bydelen Manhattan, New York By.

Hvad bruges Flatiron-bygningen til?

Begyndende i slutningen af 1990'erne var bygningens vedvarende popularitet dog med til at drive kvarterets transformation til en topdestination for eksklusive restauranter, shopping og sightseeing. I dag huser Flatiron Building hovedsageligt forlagsvirksomheder, foruden nogle få butikker i stueetagen.

Hvad er Flatiron-bygningen, og hvorfor er den vigtig?

Ikke kun var Flatiron Building en af New Yorks første skyskrabere, det var også den første stålskeletstruktur, hvis konstruktion var synlig for offentlighedenKonstruktionsingeniørerne forstærkede rammen for at sikre, at den slanke bygning ville modstå ethvert vindstød i det, der allerede var lidt af en vindtunnel.

Hvorfor hedder det Flatiron?

Som med adskillige andre kileformede bygninger stammer navnet "Flatiron" fra dets lighed med et støbejernstøjsjern.

Hvad betragtes som Flatiron?

The Flatiron District er et kvarter i New York City-bydelen Manhattan, opkaldt efter Flatiron Building på 23rd Street, Broadway og Fifth Avenue. … Flatiron District var også fødestedet for Silicon Alley, et metonym for New Yorks højteknologiske sektor, som siden har spredt sig ud over området.

Anbefalede: