Logo da.boatexistence.com

Når hypotese ikke understøttes?

Indholdsfortegnelse:

Når hypotese ikke understøttes?
Når hypotese ikke understøttes?

Video: Når hypotese ikke understøttes?

Video: Når hypotese ikke understøttes?
Video: UFOer OG DET PARANORMALE (Den Skjulte Forbindelsen) Steve Mera 2024, Kan
Anonim

Hvis dataene konsekvent ikke understøtter hypotesen, så er hypotesen KLART IKKE en rimelig forklaring på, hvad du undersøger Hypotesen afvises, og vi søger efter en ny fortolkning, en ny hypotese, der understøtter de eksperimentelle data.

Hvad gør du, når din hypotese ikke understøttes?

Formulering af en ny hypotese

Hvis den indledende hypotese ikke understøttes, kan du gå tilbage til tegnebrættet og opstille en hypotese om et nyt svar på spørgsmålet og en ny måde at teste det påHvis din hypotese understøttes, kan du måske finde på måder at forfine din hypotese og teste dem.

Er et eksperiment gyldigt, hvis hypotesen ikke understøttes?

Er et eksperiment gyldigt, hvis hypotesen ikke understøttes af resultaterne? Det er på ingen måde en fiasko, hvis dine data ikke understøtter din hypotese; faktisk kan det være mere interessant end omvendt, fordi du kan finde et nyt perspektiv til at se på dataene.

Skal en hypotese understøttes?

Den grundlæggende idé med en hypotese er, at der ikke er noget forudbestemt resultat. For at en hypotese kan betegnes som en videnskabelig hypotese, skal den være noget, der kan understøttes eller afkræftes gennem omhyggeligt udformet eksperimenter eller observation.

Hvilken type bevis er nødvendig for, at en hypotese kan understøttes eller ikke understøttes?

Hypoteser er testbare udsagn, der skal kunne understøttes eller ikke understøttes af observationsbevis. Videnskabsmænd skriver ofte hypoteser som "hvis…så"-udsagn.

Anbefalede: