Logo da.boatexistence.com

Hvilken sæson vandt cochran?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken sæson vandt cochran?
Hvilken sæson vandt cochran?

Video: Hvilken sæson vandt cochran?

Video: Hvilken sæson vandt cochran?
Video: EVIL NUN THE HORRORS CREED SAY YOUR PRAYERS 2024, Juli
Anonim

Han optrådte første gang i den 23. sæson af Survivor, Survivor: South Pacific, og kom på en ottendeplads. Han vendte tilbage til 26. sæson, Survivor: Caramoan, og vandt til sidst titlen Sole Survivor og $1 million-prisen.

Hvor mange gange vandt Cochran Survivor?

Survivor-vinderen Cochran skriver nu Star Trek: Lower Decks, her er hvordan det skete. Efter at være kommet på ottendepladsen i den 23. sæson af Survivor, Survivor: South Pacific og vundet the 26th season, Survivor: Caramoan, er John Cochran blevet i CBS-familien med en række projekter.

Hvilken plads får Ozzy i sæson 23?

Ozzy, der vandt fem dueller i træk på vej ind i aftenens sæsonfinale og fik en sixth, var andenpladsen på "Survivor Cook Islands." I sæsonen kendt som "Fans vs. Favorites", havde Ozzy brug for at blive blindet, for at spillerne kunne undslippe sin dominans i udfordringerne.

Er Cochran fra Survivor en advokat?

Cochran, en Harvard Law School grad, er med i forfatterstaben for CBS's førsteårskomedieserie "The Millers", som udsendes sin juleafsnit i aften (kl. 8.30, KDKA) - TV). Hvornår: 8:30 i aften, CBS. Og han har "Survivor" at takke for denne seneste mulighed.

Var Brenda gravid med Survivor?

Ved Reunion Show modtog Brenda (via satellit) en undskyldning fra Dawn i et forsøg fra Jeff Probst på at gøre det godt igen og forhåbentlig standse balladen. Brenda afslørede også, at hun var gravid i de sene stadier, og forklarede dermed, hvorfor hun ikke kunne deltage i genforeningen personligt.

Anbefalede: