Logo da.boatexistence.com

Kan vi have loafers på til festdage?

Indholdsfortegnelse:

Kan vi have loafers på til festdage?
Kan vi have loafers på til festdage?

Video: Kan vi have loafers på til festdage?

Video: Kan vi have loafers på til festdage?
Video: Эти вещи нельзя отдавать даже за деньги 2024, Juli
Anonim

De er typisk lavet af læder eller ruskind og formet som en mokkasin med en flad hæl. Selvom de begyndte som fritidssko, bruges loafers i dag sammen med en række forskellige outfits til en række lejligheder, inklusive mange, der er formelle.

Kan loafers være formelle?

Loafers startede som fritidssko og er gennem årene blevet mere stilfulde og veldesignede og er også blevet accepteret i den formelle skoverden. Du kan parre dem med bogstaveligt t alt alt i din garderobe. … læder loafers betragtes for det meste som formelle på grund af deres sofistikerede konstruktion og udseende.

Kan jeg have loafers på på kontoret?

I kontormiljøer overgår loafers ikke rigtig forretningsmæssig afslappet påklædning. Det vil sige, i betragtning af deres rødder i fritidstøj, er der et stigma knyttet til at bære dem, som gør, at formelle forretningsbeklædningsmiljøer er ude af grænserne for netop denne sko.

Kan vi bære loafers med jakkesæt?

Det meste af tiden, , bør du undgå at bære loafers med jakkesæt. Dine Weejuns er alligevel meget mere hjemme med flannelbukser eller fløjlsbukser. Hvis du er på vej til en Suit Occasion, så tag et par sko på, du skal snøre.

Er loafers afslappede eller formelle?

Loafers er en meget flot bro mellem formel og afslappet, og de er grunden til Americana-stilen. Alligevel er det vigtigt at vide, at disse sko helt sikkert er mere på den afslappede side. I så fald er de et match made in heaven til dit afslappede forretningslook.

Anbefalede: