Logo da.boatexistence.com

Hvem var rød og hvid silkevej?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var rød og hvid silkevej?
Hvem var rød og hvid silkevej?

Video: Hvem var rød og hvid silkevej?

Video: Hvem var rød og hvid silkevej?
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Kan
Anonim

For næsten en måned siden arresterede de canadiske myndigheder en mand, som de mener er "redandwhite", en lejemorder, der angiveligt blev hyret af Ross Ulbricht Også kendt som Dread Pirate Roberts (DPR), Ulbricht skabte det berygtede og nu hedengangne underjordiske stofwebsted, Silk Road. Ulbricht afsoner nu en dobbelt livstidsdom.

Hvem er den rigtige Dread Pirate Roberts?

Ross Ulbricht, internettets "Dread Pirate Roberts", grundlagde og drev darknet-markedspladsen Silk Road i 2011, indtil den blev lukket ned af den amerikanske regering i 2013. Siden var en markedsplads, der omfattede kriminel aktivitet, herunder salg af stoffer og våben.

Hvem dræbte Ross Ulbricht?

På en måde tvang Ulbrichts anonymitet ham til at fordoble sit alter ego, Dread Pirate Roberts. Beslutningen om at myrde Curtis Green var det mest skræmmende eksempel. Ikke alene bestilte Ulbricht beredvilligt et hit på $80.000, men han opbevarede også et billede af Green, med hans kæbe hængende til siden, i en mappe på sin computer.

Hvad skete der med Ross Ulbricht?

Som jeg skrev i min bog, blev Ulbricht fundet skyldig og idømt to dobbelte livstidsdomme plus 40 år for at have startet og drevet Silk Road-webstedet. … (DEA-agenten endte med at komme i fængsel sammen med en useriøs Secret Service-agent, som begge blev idømt mere end seks års fængsel.)

Oprettede Ross Ulbricht Bitcoin?

Ross William Ulbricht (født 27. marts 1984) er en amerikaner, der skabte og drev darknet-markedets hjemmeside Silk Road fra 2011 til hans anholdelse i 2013. Siden brugte Tor til anonymitet og bitcoin som valuta og faciliterede salg af narkotika og andet ulovligt salg.

Anbefalede: