Logo da.boatexistence.com

Hvad skal man plante med stipa tenuissima?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skal man plante med stipa tenuissima?
Hvad skal man plante med stipa tenuissima?

Video: Hvad skal man plante med stipa tenuissima?

Video: Hvad skal man plante med stipa tenuissima?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juni
Anonim

Stipa tenuissima, Allium og Achillea Plantet ved siden af S. tenuissima er den sent blomstrende Allium sphaerocephalon og terracotta Achillea. For at denne kombination skal fungere er valget af Allium vigtigt, da Alliums generelt tænkte på forårsblomstring i maj, denne sort blomstrer senere i juli og august.

Hvilke planter passer godt sammen med mexicansk fjergræs?

Hvide blomster med gule centre popper op på baggrund af mexicansk fjergræs. I min have plantede jeg et bed med græs og lavvandede stauder, inklusive Echinacea 'White Swan.

Hvad ser godt ud med Stipa gigantea?

De er særligt gode plantet med sensæson-stauder, der blomstrer på spidsen af efteråret, når deres gyldne 'havre' lige er begyndt at modnes. Sedums kombinerer godt, og det samme gør asters, coneflowers og Echinacea.

Hvordan bruger du Stipa tenuissima?

Dræk Stipa tenuissima i veldrænet jord i fuld sol. Det fungerer godt i en blandet kant blandt urteagtige planter og andre græsser. For at formere sig skal du dele planterne fra midten af foråret til forsommeren.

Hvilke planter passer sammen med prydgræsser?

Ledsagende planter til Little Bluestem inkluderer flerårige planter som Coreopsis, Coneflower, Ryllike og Black Eyed Susan. Miscanthus: Maiden Grass er det almindelige navn for denne smukke type prydgræs. Plant én sort sammen for at skabe en uformel hæk.

Anbefalede: