Logo da.boatexistence.com

Hvilken farve er indanthrenblå?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken farve er indanthrenblå?
Hvilken farve er indanthrenblå?

Video: Hvilken farve er indanthrenblå?

Video: Hvilken farve er indanthrenblå?
Video: Как рисовать море, облака и котов акварелью | Урок рисования | Евгения Горбачева 2024, Kan
Anonim

Indanthrone Blue er en stærk, dyb blå, der består af Pigment Blue 60 eller PB60. Fordi denne mørkeblå kun består af et enkelt pigment, er den et godt valg for begyndere, der kan komme i mudrede problemer, når de bruger multipigmenterede mørkeblå farver.

Er Indanthrene blå gennemsigtig?

Indanthrene Blue - Fuldt lysægte og transparent, Indanthrene Blue er en ren dybblå farve.

Er anthraquinon blå varmt eller køligt?

Anthraquinone Blue - Anthraquinone Blue er en dyb gennemsigtig blå, der i nuance ligner ultramarin, dog noget matere. Denne blå er farven på en nattehimmel eller skygger og er en meget mørk, rødlig, semi-ugennemsigtig blå. Denne varme blå giver dig den klassiske "Navy Blue Suit"-farve og kan skabe stormfulde himmelstrøg.

Hvad er antraquinonblåt?

Anthraquinone Blue - En meget mørk, rødlig, semi-ugennemsigtig blå med stærk farvestyrke, også kendt som Indanthrone Blue. Mange finder det et mere alsidigt alternativ til Ultramarine Blue og ikke så overvældende som en Phthalo Blue. Farven på nattehimlen eller mørke skygger.

Er Indanthrone Blue varm eller kølig?

Indanthrone Blue (Indanthrene Blue)

Dette er en smuk dyb varm blå lavet med PB60. Det er en ikke-granulerende blå, der vil løbe vildt på fugtigt papir. Jeg ser den ikke som en bedre varm blå end Ultramarine, men jeg elsker den som en ekstra blå i min palet.

Anbefalede: