Logo da.boatexistence.com

Har papa johns pizza ændret sig?

Indholdsfortegnelse:

Har papa johns pizza ændret sig?
Har papa johns pizza ændret sig?

Video: Har papa johns pizza ændret sig?

Video: Har papa johns pizza ændret sig?
Video: Papa John's NEW Crispy Parm Pizza Review! 2024, Kan
Anonim

Papa John's svarede, at den ikke har foretaget nogen ændringer i sin pizzaopskrift eller den måde, den er tilberedt på (via CNBC). Ikke alle var dog overbeviste, og nogle kunder har også stillet spørgsmålstegn ved, om Papa Johns pizza har ændret sig, og ikke til det bedre.

Har Papa Johns pizza ændret sig?

Ousted Papa Johns grundlægger John Schnatter hævdede for nylig i et interview, at hans navnebror har ændret pizzaopskriften. I dag sagde Papa Johns nuværende administrerende direktør Rob Lynch på CNBC: " Vi har ikke foretaget nogen ændringer i den måde, vi laver det på, eller hvad der indgår i vores produkter. "

Ændrede Papa Johns deres skorpe i 2020?

Papa John's vender langsomt tingene om - og måske vil en ny skorpe hjælpe. Pizzakæden lancerer en skorpe med parmesan-hvidløg, dens første nye smagsmulighed for dens originale dej i 35 år. Skorpen er bagt med Parmesan-Romano ost og er inspireret af dens populære hvidløgssauce.

Er Papa John's den værste pizza?

Kåret som Årets Pizza Chain Brand af The Harris Poll EquiTrend, Papa John's er på vores liste som en af de værste pizzakæder i Amerika "Pizzaen er grim", en skriver tidligere medarbejder på jobsiden, Glassdoor. Papa John's har "dyr mad", siger en budchauffør.

Hvad er de nye Papa John's specialpizzaer?

Fra i dag vil pizzaelskere have seks nye favoritter at vælge imellem, da Papa John's tilføjer seks nye specialpizzaer til sin permanente menu: Papa's White Pizza, Sicilian Classic, Italian Meats Trio, Spinach Alfredo Kyllingetomat, røgeribacon og skinke- og kyllingbaconranch

Anbefalede: