Logo da.boatexistence.com

Hvordan laves transformere?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan laves transformere?
Hvordan laves transformere?

Video: Hvordan laves transformere?

Video: Hvordan laves transformere?
Video: How does a Transformer work ? 2024, Kan
Anonim

En grundlæggende transformer er lavet af to trådspoler; en primær spole fra AC-indgangen og en sekundær spole, der fører til AC-udgangen. Spolerne er ikke elektrisk forbundet. I stedet er de viklet omkring en jernkerne. Denne magnetiseres let og kan bære magnetiske felter fra primærspolen til sekundærspolen.

Hvilke materialer bruges til at lave en transformer?

Udover aktive materialer som kobber og koldvalset kornorienteret siliciumstål, anvendes en række jernholdige, ikke-jernholdige og isolerende materialer til opbygning af en transformer.

Hvad er inde i en transformer?

Fordelingstransformatorer består af en magnetisk kerne lavet af lamineringer af siliciumstål (transformatorstål), stablet og enten limet sammen med harpiks eller båndet sammen med stålremme, med den primære og sekundære trådviklinger viklet omkring dem.

Kan vi lave transformer?

Når den rigtige hyldedel bare ikke kan findes, kan du overveje at designe en tilpasset transformer, der passer til dine specifikke krav. Tusindvis af færdiglavede hyldetransformere på markedet er tilgængelige til at blive designet til elektroniske eller elektriske kredsløb.

Eksisterer Cybertron?

Cybertron var kredset af mindst tre unavngivne måner, men dens egen plads i kosmos ser ud til at være ufikseret - i 1984, det blev tydeligt vist at eksisterer uden for Mælkevejen; faktisk på kanten af en helt anden galakse.

Anbefalede: