Logo da.boatexistence.com

Hvor gemmer man smuglergodset eskapisterne?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gemmer man smuglergodset eskapisterne?
Hvor gemmer man smuglergodset eskapisterne?

Video: Hvor gemmer man smuglergodset eskapisterne?

Video: Hvor gemmer man smuglergodset eskapisterne?
Video: 🌀 Penance Lane | HROR, THRILLER | En hel film 2024, Kan
Anonim

For at skjule smuglergods kan du gøre følgende:

  1. Slip den på gulvet på et sted, der ikke er afskærmning, såsom et forsyningsområde, udluftningssystem eller tunnel. …
  2. (kun TE1) Brug toiletter til at skjule det, selvom det er en andens toilet, blot ved at placere genstande på toiletterne og efterlade dem der.

Hvordan gemmer du tunneler i eskapisterne?

Du kan dække hullet ved at bruge jord (eller snavs) på det. Dette vil reparere hullet med en vis holdbarhed, men flisen vil stadig være beskadiget (og du bliver nødt til at grave den igen for at komme ind i tunnelen). Du kan også placere et skrivebord over et hul for at skjule det. det.

Kan du skjule genstande i toileteskapister?

Du kan også efterlade genstande i toilettet - vagter ransager ikke toiletterne, og du kan nemt skjule smuglervarer … BEMÆRK: Dette virker ikke i The Escapists 2, da alle genstande, der er tilbage på toilettet, vil blive returneret til dit inventar, når menuen lukkes. Toiletter kan også blive oversvømmet.

Hvordan dækker du over kameraer i eskapisterne?

Du kan bruge Duct Tape, Shaving Cream (kun pc-version af TE1) og tandpasta (kun pc-version af TE1) til at dække det midlertidigt. I The Escapists 2 og konsol- og mobilversionerne af TE1 kan du kun bruge en rulle gaffatape til at dække det.

Kan du blokere kameraer i eskapisterne 2?

Du kan deaktivere det ved at bruge en barbercreme eller en tube tandpasta i 30 sekunder. Du kan også deaktivere den i 60 sekunder med Roll of Duct Tape (kun konsol).

Anbefalede: