Logo da.boatexistence.com

Er Rory Valedictorian på yale?

Indholdsfortegnelse:

Er Rory Valedictorian på yale?
Er Rory Valedictorian på yale?

Video: Er Rory Valedictorian på yale?

Video: Er Rory Valedictorian på yale?
Video: Richard Gilmore realizes they failed rory 2024, Kan
Anonim

Valedictorian Rory er accepteret til Harvard, Princeton og Yale. På trods af at hun har gennemgået hele sit liv med Harvard som sin drømmeskole, beslutter Rory sig for at gå på Yale University, hvor hendes bedstefar var alumne.

Er Rory færdiguddannet fra Yale?

En skole tættere på sin mor og tættere på Stars Hollow betød mange flere år med Hijinx. Mens de var glade for hendes skolevalg, blev de forfærdede, da hun besluttede at tage en pause fra Yale i løbet af seriens femte og sjette sæson. Til sidst indhentede Rory det og dimitterede fra skolen til tiden

Hvilken grad fik Rory Gilmore?

Rory tog til Yale for at studere journalistik og blive journalist. Men diehard fans og andre Yale-studerende bemærkede, at Yale ikke har journalistik som hovedfag. For at komplicere tingene yderligere har Rory sagt, at hun var engelsk hovedfag, men fort alte Taylor, at hun var journalist for at kunne arbejde på Gazette.

Hvilken sovesal var Rory i på Yale?

De fiktive karakterer Rory Gilmore og Paris Geller fra hit-tv-serien Gilmore Girls boede i Durfee Hall som nybegyndere. Scener fra Fox TV-serien Fringe (vist den 14. oktober 2008), der blev påstået at være fra Harvards campus, er faktisk filmet på Yale; Durfee Hall er tydeligt synlig i baggrunden.

Forlader Rory virkelig Yale?

Rory tog et semester fra Yale, så ville hun have dimitteret til tiden? Rory forlader Yale i sæson 6, da hun har en tillidskrise og holder op med at tale med Lorelai. Selvfølgelig vendte Rory til sidst tilbage til college, men alligevel dimitterede hun stadig til tiden.

Anbefalede: