Logo da.boatexistence.com

Er useeffect det samme som componentdidmount?

Indholdsfortegnelse:

Er useeffect det samme som componentdidmount?
Er useeffect det samme som componentdidmount?

Video: Er useeffect det samme som componentdidmount?

Video: Er useeffect det samme som componentdidmount?
Video: Flutter : Hooks -- useState() | useEffect() | amplifyabhi 2024, Juni
Anonim

Det svarer til componentDidMount i kroge er useEffect-funktionen. Funktioner, der sendes til useEffect, udføres på hver komponentgengivelse - medmindre du sender et andet argument til den.

Hvad er useEffect til?

Hvad gør useEffect? Ved at bruge denne Hook fortæller du til React, at din komponent skal gøre noget efter gengivelsen. React husker den funktion, du har bestået (vi kalder den vores "effekt") og kalder den senere efter at have udført DOM-opdateringerne.

Er komponentDidMount en React-hook?

useEffect er en React-hook, hvor du kan anvende bivirkninger, for eksempel ved at hente data fra serveren. Det første argument er et tilbagekald, der vil blive udløst efter browserlayout og maling.

Hvorfor kaldes useEffect ikke?

Årsagen til dette sker, er fordi api-kaldet er asynkront, det udfylder ikke staten med det samme, så gengivelsen sker først og forsøger at læse. strøm fra den oprindelige vejrtilstand null. Løsning: I din gengivelsesmetode skal du sørge for ikke at læse vejret.

Kører useEffect altid på Mount?

Vigtigt: useEffect-krogen vil altid køre på mount uanset, hvis der er noget i dens afhængighedsarray. Vi ønsker sandsynligvis ikke at køre denne effekt på vores data, når de er udefinerede (som det vil være ved den første gengivelse), men vi vil snarere vente, indtil de er udfyldt fra API-kaldet.

Anbefalede: