Gør starbucks breve?

Indholdsfortegnelse:

Gør starbucks breve?
Gør starbucks breve?

Video: Gør starbucks breve?

Video: Gør starbucks breve?
Video: Starbucks® Doubleshot™ 2024, September
Anonim

Hvis du bestiller en breve hos Starbucks, får du bare en kop dampet halv og halv. Hos Starbucks refererer breve til halvt og halvt og ikke en drink, der er lavet med espresso med halvt og halvt.

Hvad er breve hos Starbucks?

I mælkefirkanten på din kop kan du bemærke et "B" for breve, som står for halvt og halvt. Hvis en varm espresso eller kaffedrik bestilles med halv og halv, vil en barista bruge og dampe det i stedet for mælk og skrive et "B" på din kop.

Debiterer Starbucks ekstra for breve?

Lederen præciserede, at der i bogen står, at Iskaffe ikke koster ekstra for at tilføje breve. Hvis det er en varm kaffedrik, pålægges der et gebyr.

Er breve bedre end latte?

En latte bruger dampet mælk til at give en rig og cremet smag til espressoen. På den anden side bruger breve half-and-half, som er halvt sødmælk og halvt fløde. Med hensyn til rigdom og cremethed er breve helt klart i top.

Er breve-kaffe bedre?

På grund af halv-og-halvt indeholder breves mere kolesterol. Som følge heraf er de temmelig usunde. For en "mager" drink, bestil en almindelig latte med skummetmælk og brug Splenda eller gå uden sukker.

Anbefalede: