Logo da.boatexistence.com

Hvad er endorektal pull through?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er endorektal pull through?
Hvad er endorektal pull through?

Video: Hvad er endorektal pull through?

Video: Hvad er endorektal pull through?
Video: What is an Endorectal Ultrasound? How & why is it done? - Dr. Rajasekhar M R| Doctors' Circle 2024, April
Anonim

Baggrund: Transanal endorectal pull-through blev beskrevet af De la Torre-Mondragons teknik. I den oprindelige transanale gennemtræksprocedure blev en lang rektal muskelmanchet dissekeret og efterladt til anokolisk anastomose, hvilket nogle gange ville føre til postoperative obstruktive symptomer og enterocolitis.

Hvad er et Soave-gennemtræk?

Soave-proceduren blev introduceret i 1960'erne som en måde at undgå risikoen for skade på bækkenstrukturer, der er iboende i Swenson-proceduren. Soave-proceduren består af fjernelse af slimhinden og submucosa i endetarmen og anbringelse af den gennemtrukne tarm i en "manchet" af aganglionmuskel

Hvad er en nivellerende kolostomi?

En udjævningskolostomi dannes ved diagnose for dekompression af den dilaterede tarm proksim alt i forhold til det aganglioniske segment. Efter et passende tidsinterval udføres en colon-gennemtrækning med enten samtidig eller efterfølgende stomilukning.

Kan du poppe med Hirschsprungs sygdom?

Børn med Hirschsprungs sygdom har ikke nerveceller (kaldet ganglieceller) for enden af deres tyktarm. Disse nerveceller styrer tarmbevægelser. Som følge heraf kan disse børn have svær forstoppelse (besvær med at få afføring eller poop).

Hvad er komplikationen ved Hirschsprungs sygdom?

Enterocolitis, kronisk obstruktion, inkontinens, forstoppelse og sen dødelighed kan forekomme sent efter operationen. Rektovesikale fistler er også blevet rapporteret i litteraturen. Enterocolitis tegner sig for betydelig morbiditet og dødelighed hos patienter med Hirschsprungs sygdom og kan udvikle sig til toksisk megacolon.

Anbefalede: