Logo da.boatexistence.com

Hvem er coeptus i det virkelige liv?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er coeptus i det virkelige liv?
Hvem er coeptus i det virkelige liv?

Video: Hvem er coeptus i det virkelige liv?

Video: Hvem er coeptus i det virkelige liv?
Video: CS50 2013 - Week 7, continued 2024, Kan
Anonim

Coeptus er en Roblox-spiludvikler, som er kendt for sit spil Velkommen til Bloxburg, som har akkumuleret over 5 milliarder besøg, hvilket gør det til et af de mest besøgte spil af alle tid på trods af, at den kun er tilgængelig for bet alt adgang. Han ejer også en fangruppe kaldet Welcome to Bloxburg: Fan Club.

Hvem er skaberen af Bloxburg i det virkelige liv?

Roblox creator Coeptus (som foretrækker at holde sit rigtige navn privat) er en universitetsstuderende og udvikler af Welcome to Bloxburg, et spil i stil med The Sims bygget helt og holdent ved hjælp af Roblox's skabelsesværktøjer. PocketGamer.biz kontaktede ham for at lære mere.

Hvad er den rigtige Bloxburg?

Welcome to Bloxburg er et livssimulerende Roblox-spil udviklet af Coeptus. … Siden dets betaudgivelse i 2016 har spillet samlet over fem milliarder besøg og over 10.000.000 favoritter, på trods af at det kun er tilgængeligt som bet alt adgang for 25 Robux.

Er Roblox ejet af Google?

I dag kl. 15.00 annoncerede internetsøgningsgiganten Google sin overtagelse af opstartsspilstudiet Roblox til en købspris på 380 millioner dollars.

Hvem er den rigeste Roblox-spiller?

Hans navn er David Baszucki. Han er den rigeste Roblox-spiller i verden i dag. Han er i øjeblikket rangeret som nummer et med en R-værdi på $186.906.027. Hans RAP er $52.225.117 med 1.981 samleobjekter.

Anbefalede: