Logo da.boatexistence.com

Hvorfor har nezuko en bambus gag?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor har nezuko en bambus gag?
Hvorfor har nezuko en bambus gag?

Video: Hvorfor har nezuko en bambus gag?

Video: Hvorfor har nezuko en bambus gag?
Video: АСМР Истребитель демонов | Канаэ Кочо заботится о тебе 2024, Kan
Anonim

Da Nezuko faktisk aldrig har smagt menneskeblod, forhindrer næsepartiet hende i at få noget i munden, enten ved et uheld eller målrettet. … Så bambuskneblen beskytter virkelig Nezuko såvel som de andre mennesker, som dræberne kan støde på på deres rejse.

Hvornår fik Nezuko sin mundkurv?

Nezuko modtog først bambusmundkurven i Episode 1 af Demon Slayer. Efter hendes forvandling til en dæmon havde Dæmondræberen Giyu Tomioka tænkt sig at slå hende ned, da hendes rasende sult satte hende efter Tanjiro.

Hvorfor sover Nezuko altid?

Nezuko spiser ikke mennesker; Tanjiro vil ikke lade hende. Han ønsker ikke, at hun skal blive fuldstændig dæmon, og hun ønsker åbenbart ikke at såre nogen. Så for at kompensere for manglen på "næringsstoffer", sover Nezuko konstant. Dette får hende også til at regenerere meget langsommere end en normal dæmon.

Hvorfor er Nezuko i en æske?

Hun var i stand til at krympe sig selv til den fysiske størrelse som et lille barn for at passe ind i en lille kasse eller en kurv for at skjule sig for sollys, når man rejser igennem under dagtimerne med Tanjiro og kunne udvide sig til en meget større form for at kunne kæmpe mod dæmoner.

Hvad er specielt ved Nezuko?

Det, der gør Nezuko så speciel fra andre dæmoner, kunne være, at hendes familie kommer fra en lang række af sværdsvingere, som kan mestre Breathe of the Sun-stilen. Når Nezukos Demon Art lader Tanjiros sværd op, bliver det rødt ligesom den første Breathe of the Sun-bruger for mange århundreder siden.

Anbefalede: