Logo da.boatexistence.com

Hvorfor flipping out annulleret?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor flipping out annulleret?
Hvorfor flipping out annulleret?

Video: Hvorfor flipping out annulleret?

Video: Hvorfor flipping out annulleret?
Video: Jeff Lewis Fires Jenni Pulos | Flipping Out: Season 11, Episode 10 | Bravo 2024, Kan
Anonim

Den manglende fornyelse af showet kom efter en offentlig fejde med medstjernen Jenni Pulos. Så i begyndelsen af 2019 annoncerede Lewis og hans partner Gage Edward deres split. Parret har en datter sammen, en lille pige ved navn Monroe, og bruddet blev hurtigt efterfulgt af en omstridt forældremyndighedskamp.

Hvorfor er Flipping Out annulleret?

Hvorfor blev flipping out annulleret? manglen på at forny showet kom efter en offentlig fejde med medstjernen Jenni Pulos. Så i begyndelsen af 2019 annoncerede Lewis og hans partner Gage Edward deres split. Parret har en datter sammen, en lille pige ved navn Monroe, og bruddet blev hurtigt efterfulgt af en omstridt forældremyndighedskamp.

Kommer Flipping Out tilbage 2020?

Hvorfor blev 'Flipping Out' annulleret? Flipping Out sluttede i 2018 midt i et alvorligt drama mellem Lewis' og hans medspiller og medarbejder Jenni Pulos. I seriens sidste afsnit, "The Final Flip", fyrede Lewis Pulos fra sit job hos Jeff Lewis Design. De to har ikke t alt sammen siden, ifølge Lewis.

Blev serien Flipping Out aflyst?

Er 'Flipping Out' aflyst? … Det sidste nye afsnit af Flipping Out var sæson 11-finalen, som blev sendt tilbage i november 2018. Selvom Bravo ikke har givet en officiel udtalelse om programmets fremtid, sagde Lewis i oktober 2018 at hans kontrakt ikke var blevet fornyet.

Hvad er der sket med Jeff fra Flipping Out?

The Flipping Out-alums, som var sammen i 10 år, før de gik fra hinanden i februar 2019, har aft alt at dele forældremyndigheden over Monroe og har droppet deres retssager mod hinanden, Lewis udt alte i mandagens afsnit af hans SiriusXM-radioprogram, Jeff Lewis Live.… Og vi er nået til enighed om forældremyndighed. "

Anbefalede: