Logo da.boatexistence.com

Gik milorganite konkurs?

Indholdsfortegnelse:

Gik milorganite konkurs?
Gik milorganite konkurs?

Video: Gik milorganite konkurs?

Video: Gik milorganite konkurs?
Video: IS IT SPRING YET? ....Get your lawn READY! 2024, Juli
Anonim

Milorganite går ikke konkurs. Så længe MMSD fortsætter med at beskytte vores vandveje gennem spildevandsbehandling, vil der være Milorganite.

Er Milorganite udgået?

Milorganite er IKKE udgået, men den voksende popularitet (takket være jer alle sammen) har gjort det knapt i mange områder af landet. Vi arbejder hårdt på at følge med efterspørgslen og få fyldt butikkerne op igen. Vi beklager ulejligheden og sætter pris på din støtte fra Milorganite.

Hvorfor er Milorganite udsolgt?

Her er grunden til, at efterspørgslen efter Milorganite er udgår produktionen Kundernes efterspørgsel efter Milorganite har overgået produktionen igen i denne sæson, og det er forståeligt, at kunderne er frustrerede, hvis de ikke kan finde deres yndlingsgødning. Desværre gælder udbuds- og efterspørgselsmodellen ikke for Milorganite.

Er Milorganite lavet af menneskeligt affald?

Milorganite er et mærke af biofast gødning, der produceres ved behandling af spildevandsslam af Milwaukee Metropolitan Sewerage District. Udtrykket er et sammendrag af udtrykket Milwaukee Organic Nitrogen. Distriktets kloaksystem opsamler kommun alt spildevand fra hovedstadsområdet i Milwaukee.

Hvad er der g alt med Milorganite?

Et af de mest farlige af de giftige metaller, der findes i gødning som Milorganite, er bly Det er giftigt i alle former, og dets sundhedsvirkninger er kumulative og potentielt alvorlige. Børn og deres udviklende hjerner og nervesystemer er særligt sårbare over for metallets vridende slag.

Anbefalede: