Logo da.boatexistence.com

Er forkert et ord?

Indholdsfortegnelse:

Er forkert et ord?
Er forkert et ord?

Video: Er forkert et ord?

Video: Er forkert et ord?
Video: Udtaleguide til ti spanske ord, som de fleste udtaler forkert. 2024, Kan
Anonim

(neologisme neologisme En neologisme (/niːˈɒlədʒɪzəm/; fra græsk νέο- néo-, "ny" og λόγος lógos, "tale, ytring") er et relativt nyt ord, ord, isoleret eller en sætning, der måske er ved at blive almindelig brug, men som endnu ikke er blevet fuldt ud accepteret i det almindelige sprog. https://en.wikipedia.org › wiki › Neologism

Neologisme - Wikipedia

) En falsk rettelse. Mangel på korrektion eller disciplin.

Hvad er et andet ord for ikke korrekt?

ikke korrekt med hensyn til fakta; unøjagtig; forkert: en forkert udsagn. upassende, upassende eller upassende: forkert adfærd; forkert påklædning.

Hvad er en sætning for forkert?

1. Gershwins tekster ville i dag sandsynligvis blive betragtet som politisk ukorrekte. 2. De oplysninger, du gav os, var forkerte.

Betyder forkert forkert?

"Forkert" bruges traditionelt til at betyde, at noget er moralsk godt eller rigtigt - eller at bedømmelsen er korrekt eller unøjagtig. Det blev brugt til at betyde en "uretfærdig handling". Det bruges for eksempel, når nogen bryder loven. " Ukorrekt" bruges til at påpege, at noget er faktuelt forkert eller unøjagtigt

Hvilket ord er Utah?

Navnet Utah siges at stammer fra navnet på Ute-stammen, der betyder 'bjergenes folk'. … Betydningen af Utes som 'bjergfolket' er blevet tilskrevet de nærliggende Pueblo-indianere, såvel som til Apache-ordet Yuttahih, som betyder 'en, der er højere oppe' eller 'dem, der er højere oppe'.

Anbefalede: