Logo da.boatexistence.com

Kan du fange stærke pokemons?

Indholdsfortegnelse:

Kan du fange stærke pokemons?
Kan du fange stærke pokemons?

Video: Kan du fange stærke pokemons?

Video: Kan du fange stærke pokemons?
Video: How to Get Free Legendary Pokémon in Pokémon GO 2024, Kan
Anonim

Hvis en Pokémon beskrives som stærkt udseende, kan den ikke fanges i øjeblikket i spillet Du kan prøve at bruge en Poke Ball, men du bliver givet beskeden 'Du kan ikke kaste en Poke Ball! … Hvert gymnastikmærke vil give dig mulighed for at fange Pokémon på et højere niveau og øge hætten hver gang.

Kan du fange meget stærke Pokemons?

Hvordan fanger jeg meget stærkt udseende Pokemon? Det korte svar er, at du kan ikke - i hvert fald ikke lige nu … I stedet skal du have besejret fitnesscentrene og først indsamle det passende badge for at fange dette høje niveau Pokemon. Hvert badge vil øge niveaugrænsen for Pokemon, som du kan fange.

Hvordan fanger du en stærkt udseende Pokemon i det vilde område?

Optjen Gym Badges Bare rolig, du vil være i stand til at fange disse Pokemon, når du har fået nok Gym Badges. At besejre Gym Leaders og gøre krav på de nødvendige badges nedenfor vil give dig mulighed for at fange den stærkt udseende Pokemon i det vilde område.

Hvad er meget stærke Pokemons?

Pokemon, som er over det niveau, du har lov til at fange Pokemon på, er mærket "stærkt udseende Pokemon". De vil blive udpeget således af teksten, når de støder på dem.

Kan du se, om en Pokemon har et mærke, før du fanger den?

For at se, om en Pokémon har et mærke, skal du blot åbne Pokémonens oversigtsside og gå til fanen længst til højre, den med et båndikon. Dette vil vise alle mærker på Pokemon'en såvel som alle bånd, de har.

Anbefalede: