Logo da.boatexistence.com

Hvad er al roker-løn?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er al roker-løn?
Hvad er al roker-løn?

Video: Hvad er al roker-løn?

Video: Hvad er al roker-løn?
Video: Al Roker bursts with joy over first grandchild Sky: ‘It is magical’ 2024, Kan
Anonim

Al Roker-kontrakt og løn Al's NBC-løn er $10 millioner om året. Hans seneste kontrakt er en 5-årig aftale på $50 millioner. Den aftale dækker hans pligter på både The Today Show og The Weather Channel.

Hvor meget tjener Savannah Guthrie om året?

Savannah Guthrie nettoværdi og løn: Savannah Guthrie er en amerikansk journalist og advokat, som har en nettoværdi på 30 millioner dollars. Savannah Guthries årsløn for sit arbejde på Today Show er $8 millioner om året.

Hvor meget får Al Roker bet alt?

Den mest berømte vejrmand i verden, Al Roker har forbløffende $70 millioner på sit navn, delvist takket være hans $10 millioner årlige løn. Han optræder ofte på "NBC Nightly News med Lester Holt" og har også omkring 200 producerkreditter. Med 40 år hos NBC er det let at se, hvordan Roker har opbygget så stor en formue.

Hvem er den bedst bet alte meteorolog?

Hvem er den bedst bet alte meteorolog? Ginger Zee- $500 tusinde årlige løn Som den nuværende chefmeteorolog for ABC News har Ginger Zee altid været karrieredrevet, efter at have sat et mål for sig selv ved sin eksamen om at blive meteorolog på The Today Vis efter alder 30.

Hvem er den højest bet alte nyhedsoplæser?

Megyn Kelly er en af de bedst bet alte nyhedskvinder i branchen. Hendes nettoformue er $30 millioner, men det kan vokse efter dette år. Megyn Kelly underskrev angiveligt en kontrakt med NBC for 18 millioner dollars om året. Kelly blev født i Illinois i 1970.

Anbefalede: