Logo da.boatexistence.com

Var ivan Drago på steroider?

Indholdsfortegnelse:

Var ivan Drago på steroider?
Var ivan Drago på steroider?

Video: Var ivan Drago på steroider?

Video: Var ivan Drago på steroider?
Video: Attacken på Norge: ”Är som Nordkorea”. Angrepet på Norge: "Er at nord-Korea". 2024, Kan
Anonim

7 Ivan Drago tog tot alt steroider. En del af det, der hjalp Ivan Drago til at blive mandbjerget, han er i Rocky IV, er uden tvivl steroider. … Det er klart underforstået, at Drago bruger anabolske steroider, uanset om det er via disse injektionsscener eller hans forbløffende slagkraft og vægtløftningsevner.

Var Ivan Drago en rigtig bokser?

Karakterbiografi. Ivan Drago er en olympisk guldmedaljevinder og en amatørboksemester fra Sovjetunionen, som havde en amatørrekord på 100–0–0 sejre (100 KO). Han faktureres med 198 cm og 118 kg.

Hvorfor kastede Ivan Drago håndklædet i ringen?

Kampen ender med, at Ivan Drago kaster håndklædet i ringen for sin søn, efter at Viktor ikke kunne holde ud meget mere. Dragoerne omfavner, mens Creed fejrer med sin familie og Balboa, der ser på uden for ringen.

Hvad brød Drago i Rocky?

I scenen bliver Lundgren beruset og brækker en mands næse med ét slag Det er let at tro, at det er Drago, der kæmper med tabet. Problemet er, at det ikke er en scene fra Rocky IV, men fra actionfilmen Red Scorpion fra 1998, hvor Lundgren spiller en sovjetisk Spetsnaz-agent.

Gav Ivan Drago Rocky hjerneskade?

Da han blev testet for hjerneskade i Rocky V, led Rocky følgerne af en alvorlig hjernerystelse som følge af Drago-kampen, men han søgte aldrig et sekund eller mere informeret mening, fordi han alligevel havde til hensigt at gå på pension.

Anbefalede: