Logo da.boatexistence.com

Skal ordinance skrives med stort?

Indholdsfortegnelse:

Skal ordinance skrives med stort?
Skal ordinance skrives med stort?

Video: Skal ordinance skrives med stort?

Video: Skal ordinance skrives med stort?
Video: Deling - Enkelt forklart 2024, Kan
Anonim

Der findes mange andre navne for lovgivning, herunder kodeks, bekendtgørelse og vedtægt. Disse ord skrives med stort som en del af navnet på en lovsamling, såsom "Civil Code" eller "Municipal Code", men er ellers med små bogstaver.

Bliver du med store bogstaver i bekendtgørelsen?

Gør "Ordre", når du henviser til en bestemt bekendtgørelse. … Ordet er med små bogstaver, når sætningen bruges i generisk betydning: en bekendtgørelse, nogle bekendtgørelser.

Skal et afdelingsnavn skrives med stort?

Navne på afdelinger er kun med store bogstaver, når det fulde formelle navn bruges, eller når afdelingsnavnet er det rigtige navn på en nationalitet, et folk eller en race. Forkort ikke til "dept." Brug store bogstaver som en del af et fuldt officielt navn; ellers små bogstaver.

Bruger du sektion med stort bogstav i juridisk skrift?

Sæt ikke sektionen med stort, når den bruges til en del af en lov eller et sæt af regler, men brug det med stort, hvis det refererer til en stor underopdeling af en rapport, bog eller andet dokument: efter lovens § 23. Bind 10, afsnit 5.

Bruger du navne på juridiske dokumenter med stort?

Genbogstaver titlerne på retsdokumenter, der er blevet indgivet i sagen, der er genstand for dokumenterne, men kun når den faktiske titel eller en forkortet form af dens faktiske titel bruges. Sæt ikke generiske dokumentnavne med store bogstaver.

Anbefalede: