Er raymondville tx sikkert?

Indholdsfortegnelse:

Er raymondville tx sikkert?
Er raymondville tx sikkert?

Video: Er raymondville tx sikkert?

Video: Er raymondville tx sikkert?
Video: 99% of anglers don't know this Carpfishing Hack! 2024, Oktober
Anonim

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Raymondville er 1 ud af 29. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Raymondville ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Texas har Raymondville en kriminalitetsrate, der er højere end 90 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Raymondville Texas et godt sted at bo?

Raymondville er en fantastisk lille by at opdrage generationer i. En hyggelig lille by midt i ingenting. Der er ikke meget at lave, men det er tæt på fiskemolen og omkring en time væk fra South Padre Island. Det er en dejlig by, hvor alle kan komme og glemme deres problemer.

Hvad er Raymondville TX kendt for?

Raymondville er placeret på 26°28′53″N 97°46′59″W (26.481464, -97.783013) og er kendt som " Porten til Rio Grande Valley ." Ifølge United States Census Bureau har byen et samlet areal på 3,8 kvadrat miles (9,8 km2), det hele lander.

Er Westfield TX sikkert?

Ekstremt sikkert. Nat eller dag, det er et meget sikkert sted.

Hvad er det sikreste område at bo i Houston TX?

Den sikreste by i Houston-området er Fulshear, på trods af at den faldt fra nr. 1 pladsen på listen til nr. 2. Sammen med Fulshear, West University Place, Friendswood, Santa Fe og Manvel blev rangeret blandt de 50 bedste.

Anbefalede: