Logo da.boatexistence.com

Hvordan laver man monsels pasta fra monsels opløsning?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan laver man monsels pasta fra monsels opløsning?
Hvordan laver man monsels pasta fra monsels opløsning?

Video: Hvordan laver man monsels pasta fra monsels opløsning?

Video: Hvordan laver man monsels pasta fra monsels opløsning?
Video: Yoga for Prostate Problem over 50s | 3 Ancient Powerful Techniques to Get Relief from Prostate 2024, Kan
Anonim

Tilføj et par korn jern(II)sulfatpulver til 10 ml sterilt vand i et bægerglas. Ryste. Opløs jernsulfatbasen i opløsningen ved at røre med en glaspind. Opløsningen skal blive krystalklar.

Hvad bruges Monsels pasta til?

Monsel's Solution bruges til at stoppe blødning efter medicinske procedurer, såsom en kolposkopi og en biopsi. Opløsningen sælges i en karton indeholdende 12 enkeltpåføringshætteglas og 12 applikatorer, 8 mL hver, NDC 42721-112-08.

Hvordan fungerer Monsels løsning?

Monsels opløsning har en sur pH, som menes at bidrage til dens hæmostatiske egenskaber, der fremkalder proteinudfældning i kar og oxidation [51]. Monsels løsning er effektiv efter punch- eller barberingsbiopsier, men bruges sjældnere på grund af dens tatoveringseffekt på huden.

Pletter Monsels løsning huden?

Jernsulfat, også kendt som copperas, et jernsubsulfat-lignende stof, er blevet vist så tidligt som i 1936 som et permanent pigment produceret på huden. De fleste af os har oplevet en Monsels plet på vores hvide frakker, som syntes umuligt at fjerne.

Hvordan opbevarer du Monsels løsning?

Opbevaring. Ferrisubsulfatopløsning skal opbevares i lufttætte beholdere ved en temperatur over 22 grader Celsius. Krystallisation kan forekomme ved temperaturer under 22 grader. Opvarmning af opløsningen kan genopløse krystallerne.

Anbefalede: